De algehele supervisie van alle PBS-afdelingen is in handen van Maurice Lentze. Er wordt op diverse dagen en plaatsen lesgegeven.
Voor meer informatie (bijv het bijwonen van de lessen), gelieve contact op te nemen.

De PBS afdeling Heerlen staat sinds 2017 officieel onder leiding van Guru Danny Kruts.

Ik ben begonnen met Poekoelan op 17-jarige leeftijd en train sinds 2007. Mijn eerste beweegreden was om bezig te zijn met vechtkunst. Iets wat me altijd gefascineerd heeft. Ik had daarvoor andere vechtsport ervaring (o.a. Judo en Kickboksen), maar zocht toch iets anders. Zo kwam ik terecht in Wijnandsrade, waar in 2007 getraind werd.

Al snel werd mij duidelijk dat Poekoelan Kemajoran meer is dan een hobby voor mij, het is in rap tempo mijn passie geworden. Ik ervaar de trainingen sinds dag 1 als een warme deken, iets wat wij dan ook altijd nastreven binnen onze kunst. Het belangrijkste voor mij is dat men zich veilig en welkom voelt en dat er wederzijds respect is. Niet alleen naar elkaar, maar ook naar eenieder die enige vorm van vechtkunst of vechtsport beoefent.

Ik geef nu een aantal jaren les. Binnen de kunst vind ik het geweldig om te ervaren hoe ik anderen nu mag helpen in hun ontwikkeling en dit geeft voor mij een extra dimensie aan het geheel. Mijn insteek als Guru is om mensen te helpen in hun ontwikkeling, ongeacht leeftijd, niveau, of leertempo. Als men de training verlaat met de gedachte: “Ik heb iets geleerd”, ben ik tevreden.

Nuth

Er wordt in Nuth wekelijks getraind onder leiding van Guru Danny Kruts op
DATUM BEGINTIJD EINDTIJD LOCATIE
Maandag 19:30 21:30 Gemeenschapshuis Wijnandsrade Oudenboschstraat 50, 6363 BV Wijnandsrade

Elsloo (www.poekoelan-nederland.nl)

Er kan ook in Elsloo getraind worden op Woensdag of Zaterdag, o.l.v. Guru Roger Boers
DATUM BEGINTIJD EINDTIJD LOCATIE
Woensdagavond 19:00 21:00 souterrain Shell Kerensheide Business Park Stein 141  te Elsloo
 Zaterdag  11:00  13:00 Basisschool Kerensheide Langhaagweg 85 te Stein
In de nabije toekomst zullen er eveneens lessen starten in Belgie.

Website is ontwikkeld door GSD ICT Services B.V. | Neem contact op met Eddy voor de mogelijkheden op het gebied van website ontwikkeling voor uw organisatie!